Spännande mat och dryck för både små och stora tillställningar
Få en offert utan förpliktelser
Fyll i vårt formulär och få en offert. Du kan också kontakta oss genom att ringa +45 3268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk
Mat och dryck för intima fester eller storslagna företagsevent – och allt däremellan
På Tivoli Hotel & Congress Center erbjuder vi alla tänkbara typer av mat till både stora och små event. Våra duktiga kockar kan hjälpa dig att sätta ihop rätt meny för ditt event.
Allt serveras i våra inbjudande restauranger och flexibla lokaler och anpassas efter dina önskemål. Ditt sällskap kan välja att äta i det konferensrum ni använder, i ett angränsande rum, i foajén utanför ert samlingsrum eller på vår restaurang Tivoli Brasserie.
Vår erfarna och proffsiga personal vet vad som krävs för att leverera en totalupplevelse som överträffar både dina och dina deltagares förväntningar.
Vår duktiga kökschef hjälper dig också gärna med att skräddarsy en egen meny så att den t.ex. matchar ett tema eller andra önskemål du har beträffande innehåll. Alternativt kan du välja från våra bankettmenyer.
Finns det mötesdeltagare med matallergier eller önskemål om specialkost så kan vi givetvis anpassa deras mat!
Låt Tivoli Hotel & Congress Center bli den perfekta utgångspunkten för planeringen av ditt kommande event.
Ät i lokalen ni använder, i angränsande lokal, i foajén eller på restaurang Tivoli Brasserie
Mat och dryck från morgon till kväll – vi tar hand om allt!
Frukost
Mat och dryck i pauserna
Lunch och middag
Besök våra barer
Tivoli Brasserie
I vårt brasserie serveras läcker mat från en varierande meny. Här är både enskilda matgäster och grupper välkomna att avnjuta en läcker måltid.
Kök och klimat
Som en del av Arp-Hansen Hotel Group arbetar vi målinriktat med insatser som kan minska vårt klimatavtryck.
Vi fokuserar bland annat på att minska matsvinnet och vårt organiska avfall samlas in för att gå till produktion av biobränsle och gödsel.
Det viktigaste vid en måltid är, utöver sällskapet, att alla går mätta och glada från bordet.
Samtidigt måste vi ta hand om den jord som förser oss med så många läckra råvaror. Vi ska använda jordens resurser förnuftigt och tänka på det avtryck vi sätter. Det gäller även våra matvanor. Det ställer krav på oss alla.
På Arp-Hansen Hotel Group arbetar vi konstant med att integrera hållbara överväganden i våra produkter och tjänster.
Livsmedelssystemet spelar en stor roll för både klimatet, miljön och vår hälsa. FN:s klimatpanel uppskattar att det globala livsmedelssystemet står för cirka 30 % av de totala utsläppen av växthusgaser, vilket gör det till en viktig faktor i klimatförändringarna.
Framför allt livsmedelsproduktion bidrar till utsläpp av växthusgaser och här kommer det största avtrycket från djurhållning – särskilt från nötkreatur och får.
En genomsnittlig dansk medborgare äter mer än dubbelt så mycket animaliska livsmedel som en genomsnittlig världsmedborgare. För att vi i Danmark ska nå vårt mål att minska vårt koldioxidavtryck måste vi alla ta ansvar för vad vi äter.
En förändring av våra vanor – både när det gäller att minska matsvinnet och att äta mer närproducerad mat och mer vegetariskt – är viktiga faktorer som alla hjälper oss att nå våra mål.
Din Event Manager hjälper gärna till med förslag på menyer baserade på detta.
Få en offert utan förpliktelser
Fyll i vårt formulär nedan eller kontakta oss genom att ringa +453268 4300 eller mejla till info@tivoli-cc.dk
Våra telefoner är bemannade: Måndag till torsdag kl. 08.30–17.00 och fredag kl. 08.30–16.00.